Android Auto for BMW: En brukerveiledning

Android Auto er en populær plattform som lar brukere koble Android-enhetene sine til kjøretøyene sine og få tilgang til en rekke funksjoner, inkludert musikk, navigasjon og kommunikasjon.Hvis du er en BMW-eier som bruker en Android-enhet, lurer du kanskje på hvordan du kan bruke Android Auto i kjøretøyet ditt.I denne brukerveiledningen skal vi se nærmere på Android Auto for BMW og hvordan du kan bruke den til å forbedre kjøreopplevelsen.

Hva er Android Auto for BMW?

Android Auto for BMW er en plattform som lar brukere koble sine Android-enheter til sine BMW-kjøretøyer og få tilgang til en rekke funksjoner.Med Android Auto kan du bruke Android-appene dine på BMWs skjerm, noe som gjør det enklere og tryggere å få tilgang til informasjon mens du kjører.Android Auto er kompatibel med de fleste BMW-modeller som er utstyrt med iDrive 7, inkludert 3-serien, 5-serien, 7-serien og X7.

Hvordan sette opp Android Auto for BMW

Å sette opp Android Auto for BMW er en relativt enkel prosess.Her er trinnene du må følge:

Sørg for at BMW-en din er utstyrt med iDrive 7 og at Android-enheten din kjører Android 6.0 eller nyere.

Last ned Android Auto-appen fra Google Play Store på Android-enheten din.

Koble Android-enheten til BMW-en din med en USB-kabel.

På BMW-skjermen velger du "Kommunikasjon" og deretter "Android Auto."

Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere Android Auto og gi eventuelle nødvendige tillatelser.

Når du har fullført konfigurasjonsprosessen, bør du kunne få tilgang til Android Auto på BMW-skjermen.

Funksjoner i Android Auto for BMW

Android Auto for BMW tilbyr en rekke funksjoner og funksjonalitet som kan forbedre kjøreopplevelsen din.Her er noen av de vanligste funksjonene:

Navigasjon: Android Auto for BMW gir tilgang til navigasjonsfunksjoner, inkludert trafikkoppdateringer i sanntid og sving-for-sving-veibeskrivelser.

Musikk: Android Auto for BMW lar deg få tilgang til favorittmusikkappene dine, som Spotify, Google Play Music og Pandora, og kontrollere dem ved hjelp av BMWs skjerm eller talekommandoer.

Kommunikasjon: Android Auto for BMW tilbyr håndfri kommunikasjonsfunksjoner, inkludert telefonsamtaler og tekstmeldinger, som kan kontrolleres ved hjelp av talekommandoer.

Google Assistant: Android Auto for BMW inkluderer Google Assistant, som lar deg utføre en rekke oppgaver ved hjelp av talekommandoer, for eksempel å ringe, sende meldinger og spille musikk.

Konklusjon

Android Auto for BMW er en kraftig plattform som lar deg få tilgang til en rekke funksjoner ved å bruke BMWs skjerm.Med navigasjons-, musikk-, kommunikasjons- og Google Assistant-funksjoner kan Android Auto for BMW forbedre kjøreopplevelsen din og gjøre den tryggere og morsommere.Hvis du er en BMW-eier med en Android-enhet, prøv Android Auto og se hvordan det kan forbedre kjøreopplevelsen din.


Innleggstid: Mar-02-2023